Lunch (voor- en hoofdgerecht) aan een prijs tussen €16 en €19.

Hungaria is uiterst geschikt voor sfeervolle eetfeestjes allerhand. Vanaf 8 personen heb je de keuze "à la carte" tussen vier voorgerechten en 4 hoofdgerechten alsook de desserten. Natuurlijk is er ook een groepsmenu. Deze zijn verplicht vanaf 10 personen.

info en reservatie op 016/200 633

klik hier voor groepsmenu

Het Jazz 4 Food menu is een cultureel culinaire combinatie van live jazz muziek en een uniek menu. (Meestal) op de laatste donderdag van de maand nodigt Hungaria food mood een live jazz band uit om tijdens een leuk diner te komen spelen.

De chefs bereiden speciaal voor deze gelegenheid een driegangen menu om je vingers van af te likken. Het menu staat meestal aan €35 per persoon.Bij bepaalde artiesten is er een aangepaste prijs die op voorhand gecommuniceerd wordt. Er is steeds keuze tussen twee hoofdgerechten.Het hoofdgerecht is omgeven door een combinatie van voor-en nagerechten. Het Jazz 4 Food menu is exclusief dranken. Er kan niet a la carte gekozen worden.
Om op de hoogte gehouden te worden van de data voor de jazz avonden en de bands die zullen aanwezig zijn, schrijf je onderaan deze pagina in op onze nieuwsbrief of contacteer ons op 016/20 06 33.

Reservatie is steeds telefonisch noodzakelijk, de plaatsen zijn beperkt in aantal.

Voor speciale gelegenheden en mits goede voorbereiding bestaat er ook een mogelijkheid om een volledig gepersonaliseerd menu te verkrijgen. Speciaal voor een bedrijfsfeestje, een verjaardag, een trouwfeest, ....

Contacteer ons voor meer uitleg en reservatie op info@hungaria.be

Naast de formule van verjaardagen en groepsdrinks is er ook een culinair aanbod dat uw gasten extra zal verrassen en verwennen.Standaard zijn er altijd drankjetons en/of bandjes ter beschikking om binnen uw budget uw genodigden te bedienen. Van receptievorm tot drankfeestjes tot 250 personen. Wel graag je komst, voor bv een verjaardagsdrink, op voorhand aanvragen zodat wij het nodige kunnen doen je feestje extra in de watten te leggen.

Voor feestjes van meer dan 20 man hebben we diverse formules. Let wel...om een goed verloop te garanderen dient u op voorhand een datum vast te leggen en dit telefonisch met ons te bespreken (016/20 06 33) of per mail info@hungaria.be

Jetons

Bij aankoop van 200 jetons krijgt u 20 jetons extra. 1 jeton heeft een waarde van 0,5€. U krijgt dus een consumptiebudget van 110 euro bij betaling van 100 euro. Er wordt geen cash teruggegeven bij betaling met jetons. Uw voordeel: 10 %
U heeft volledig controle over wie voor hoeveel consumeert.

Armbandjes

U bepaalt op voorhand het budget (min. 200 euro) van consumpties. U ontvangt het aantal gevraagde polsbandjes waarmee uw genodigden naar keuze kunnen consumeren aan de bar.Van zodra het geconsumeerde budget bereikt is wordt u verwittigd en krijgt u er van ons extra 10% bij (nog te consumeren).
U hoeft zich niet de ganse avond zorgen te maken of iedereen nog jetons heeft.
U zelf bepaalt welke dranken, het tijdstip en het budget.

Kadobonnen kunnen in Hungaria ter plaatse aangeschaft worden.
De kelners helpen u graag verder.
Je kan zelf het bedrag bepalen van je kadobon.
minimun 25€

Op maat gemaakt volgens uw behoefte en wensen.
Meer info op 016/20 06 33 of stuur een mail met een goede omschrijving van je wensen/ideën (datum, aantal personen, drank/eten samenstelling,...) op info@hungaria.be. U krijgt van ons dan zo spoedig mogelijk een offerte.

KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van Junior beef Jos Theys, parmezaan en rucola €15
Tomaat met grijze Noordzeegarnalen €15

WARME VOORGERECHTEN

In huis bereide kroketjes van grijze garnalen (2 stuks) €15
Kroketjes "quatro fromaggio"(2 stuks) €12

SALADES

Warme geitenkaas, gekonfijt spek en Granny Smith €16
Caesar (Kip in de Josper gegrild) €16
Lauwe salade met scampi en speckjes €16

VIS

Vis volgens marktaanbod dagprijs
Tomaat met grijze garnalen (2stuks) €20
Slibtong meunière met sla en frietjes (seizoen) €18
Kabeljauw met mosseline,garnaal,puree en bloemkool €25
Inktvis 'a la plancha, geserveerd in garnalensaus €16/22

VLEES & GEVOGELTE

Vidée van kip met mousselinesaus €17
Stoofvlees met Lubbeekse mosterd en Leffe bier €17
De klassieke tartare van rund €22
Gourmetburger "Hungaria" met koolsla €17
Onze befaamde balletjes in tomatensaus €15
Hoevekip met appelmoes en kropsla €18
Lamskotteletjes,coeur sucrine en gebakken aardappel €25
Cordon Bleu met champignonroomsaus, witloofsla,aardappel €20

PASTA

Spaghetti Bolognaise €12
Penne met kerstomaat en buffelmozzarella €13

SELECTIE JOSPERGERECHTEN (of A LA PLANCHA)

Steak Belgisch Wit-Blauw €22
Filet pur Junior beef (Jos Theys) €32
Entrecôte junior Beef (Jos Theys) €28
Entrecôte (Schotse Aberdeen) €34

Sauzen en warme groenten naar keuze:
peper, champignon, béarnaise, choron, kruidenboter €2
Gestoofd witloof, gebakken champignons, spruitjes €3
Supplement frieten,kroketten,puree €1
Witloof / veldsla €3

Alle vlees-, gevogelte- en visgerechten zijn te verkrijgen met
verse handgesneden frieten, puree, patatjes of kroketten
en worden geserveerd met salade.

NAGERECHTEN

Moelleux van chocolade, vers fruit, vanille-ijs €8
Dame blanche met vers geklopt slagroom €8
Tiramisu €8
Crème brulée €8
Tarte Tatin met vanille-ijs en Engelse room €8
Kinderijsje €5.5
Apfelstrudel €8

VOOR DE KINDEREN

Balletjes in tomatensaus €8
Spaghetti 'mama Genaro' €8
Fishsticks' Kapitein Erik' €9
Vidée van kip €11
Kinderijsje €5.5

HUNGARIA MENU €40/pp


Rundscarpaccio met Parmezaanse kaas en rucola
of
Carpaccio van gerookte zalm
Warm uientaartje met geitenkaas enthijm (veggie)
Vis volgens dagaanvoer, bloemkoolvichyssoise, Parmezaanpuree en gebakken zeekraal
of
Kalfskroon, saliejus, champignons, gestoofd witloof en kroketjes
Penne met kerstomaat en buffelmozzarella (veggie)

Dame blanche
of
Moelleux van chocolade

het menu is enkel per tafel beschikbaar.

Wat is een Josper-oven?
De gesloten houtskooloven van "Josper" werkt op basis van aanpasbare luchtdoorstroming: een regelbare luchtingang onderaan,
en een rookuitgang bovenaan zorgen voor de perfecte doorstroming van lucht,
ideaal voor een goedwerkende barbecue.
De smaken van de gerechten worden hierdoor houterig gelardeerd.

download WILD kaart, download GROEPSMENU