Menu à la carte

KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van Junior beef Jos Theys, parmezaan en rucola €15
Tomaat met grijze Noordzeegarnalen €15

WARME VOORGERECHTEN

In huis bereide kroketjes van grijze garnalen (2 stuks) €15
Kroketjes "quatro fromaggio"(2 stuks) €12

SALADES

Warme geitenkaas, gekonfijt spek en Granny Smith €16
Caesar (Kip in de Josper gegrild) €16
Lauwe salade met scampi en speckjes €16

VIS

Vis volgens marktaanbod dagprijs
Tomaat met grijze garnalen (2stuks) €20
Slibtong meunière met sla en frietjes (seizoen) €18
Kabeljauw met mosseline,garnaal,puree en bloemkool €25
Inktvis 'a la plancha, geserveerd in garnalensaus €16/22

VLEES & GEVOGELTE

Vidée van kip met mousselinesaus €17
Stoofvlees met Lubbeekse mosterd en Leffe bier €17
De klassieke tartare van rund €22
Gourmetburger "Hungaria" met koolsla €17
Onze befaamde balletjes in tomatensaus €15
Hoevekip met appelmoes en kropsla €18
Lamskotteletjes,coeur sucrine en gebakken aardappel €25
Cordon Bleu met champignonroomsaus, witloofsla,aardappel €20

PASTA

Spaghetti Bolognaise €12
Penne met kerstomaat en buffelmozzarella €13

SELECTIE JOSPERGERECHTEN (of A LA PLANCHA)

Steak Belgisch Wit-Blauw €22
Filet pur Junior beef (Jos Theys) €32
Entrecôte junior Beef (Jos Theys) €28
Entrecôte (Schotse Aberdeen) €34

Sauzen en warme groenten naar keuze:
peper, champignon, béarnaise, choron, kruidenboter €2
Gestoofd witloof, gebakken champignons, spruitjes €3
Supplement frieten,kroketten,puree €1
Witloof / veldsla €3

Alle vlees-, gevogelte- en visgerechten zijn te verkrijgen met
verse handgesneden frieten, puree, patatjes of kroketten
en worden geserveerd met salade.

NAGERECHTEN

Moelleux van chocolade, vers fruit, vanille-ijs €8
Dame blanche met vers geklopt slagroom €8
Tiramisu €8
Crème brulée €8
Tarte Tatin met vanille-ijs en Engelse room €8
Kinderijsje €5.5
Apfelstrudel €8

VOOR DE KINDEREN

Balletjes in tomatensaus €8
Spaghetti 'mama Genaro' €8
Fishsticks' Kapitein Erik' €9
Vidée van kip €11
Kinderijsje €5.5

HUNGARIA MENU €40/pp


Rundscarpaccio met Parmezaanse kaas en rucola
of
Carpaccio van gerookte zalm
Warm uientaartje met geitenkaas enthijm (veggie)
Vis volgens dagaanvoer, bloemkoolvichyssoise, Parmezaanpuree en gebakken zeekraal
of
Kalfskroon, saliejus, champignons, gestoofd witloof en kroketjes
Penne met kerstomaat en buffelmozzarella (veggie)

Dame blanche
of
Moelleux van chocolade

het menu is enkel per tafel beschikbaar.

Wat is een Josper-oven?
De gesloten houtskooloven van "Josper" werkt op basis van aanpasbare luchtdoorstroming: een regelbare luchtingang onderaan,
en een rookuitgang bovenaan zorgen voor de perfecte doorstroming van lucht,
ideaal voor een goedwerkende barbecue.
De smaken van de gerechten worden hierdoor houterig gelardeerd.

Gewicht: 
-12